U bent nu hier: Home » Limburg » Hasselt » Immo Beurs

Immo Beurs

Maastrichterstraat 1 bus 26
3500 Hasselt (Limburg)
Tel: 011/26.16.16
Fax: 011/26.14.59
BTW-nr: 0446.514.853
Afbeelding › Immo Beurs De familie Boussé-Govaerts en zijn medewerkers Lizbeth en Sara staan graag tot uw dienst. U bent steeds van harte welkom in ons kantoor, gelegen te galerij “De Ware Vrienden” te Hasselt.

U wilt uw eigendom verkopen of verhuren zonder kopzorgen? Dan is het verkopen of verhuren via een makelaar een logische stap! Wij, Immo Beurs, kunnen potentiële kopers of huurders optimaal warm maken voor Uw woning.

Wij kunnen U een totaalpakket van diensten aanbieden waardoor Uzelf veel tijd bespaart! Ons team van medewerkers is dagelijks in de weer om elke verkoop of verhuur tot een goed einde te brengen. Belangrijk pluspunt voor de potentiële kopers of huurders is dat wij zowel ’s avonds als in het weekend telefonisch bereikbaar zijn. Wij hechten veel belang aan een eerlijke en open relatie met onze klant. En uiteraard houden wij U ook steeds op de hoogte van alle transacties.

Geïnteresseerd?
Wij staan steeds tot uw dienst! Wij komen graag onze diensten bij U aan huis voorstellen. U bent ook altijd welkom in ons kantoor in Galerij “De Ware Vrienden”.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy