U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Koksijde » Immo Europe

Immo Europe

Zeelaan 212
8670 Koksijde (West-Vlaanderen)
Tel: 058/533.999
Fax: 058/533.998
BTW-nr: BTW-BE 0.871.031.096
Afbeelding › Immo Europe Immo Europe werd in 1965 gesticht door wijlen dhr. André Lenaers. Het agentschap had bij ‘t prille begin één bediende in dienst en beschikte over een tiental appartementen te huur plus een vijftal huizen te koop. Inmiddels wordt de zaak beheerd door Trevor Sparks en zijn zoon Anthony Sparks. Door 3 generaties lang stiptheid en correctheid hoog in het vaandel te voeren, verwierf Immo Europe algauw de nodige naambekendheid. En daar bleef het dan ook niet bij.

Dankzij de vele intense inspanningen groeiden we door de jaren heen. Met talrijke investeringen op organisatorisch vlak zoals o.a. de volledige automatisering d.m.v gespecialiseerde softwareprogramma’s, de aanpassingen volgens de nieuwe wetswijzigingen en in de vorming van het personeel, evolueerde Immo Europe naar een modern bedrijf.

Ons immobiliënkantoor gaat prat op een jarenlange ervaring, een smetteloze reputatie, een heel uitgebreid dienstenpakket en een degelijke vakkennis ter zake.

We verhuren ondertussen honderden appartementen, beheren meer dan 200 residenties en verkopen evengoed kleine bestaande woningen als grote nieuwbouwprojecten. Met hun vestiging in Koksijde en een team enthousiaste medewerkers is Immo Europe een gevestigde waarde in de streek.
Diensten: Verkoop, Nieuwbouw, Vakantieverhuur, Verhuur, Syndic, Rentmeesterschap, Verzekeringen, Promotie
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy